Andere clubs

Afstand 28 km
Reistijd 20 min.
Velden 1 KG-Zand
Kleuren Rood shirt, donkerblauw rokje of broek
Route De Hoge Zomerdijk inrijden vanaf de Harddraversweg om direct naast het veld te parkeren.
Inrit naast Harddraversweg 95.

Vanaf Heerenveen; niet de ingang van de voetbalvelden nemen maar doorrijden naar minirotonde, deze voor een kwart nemen en dan gelijk rechts.

Vanaf Sneek (afslag Joure-West): eerste minirotonde driekwart nemen en dan gelijk rechts.

Of het Sportpark de Hege Simmerdyk volgen:

Vanaf de parkeerplaats van voetbalclub Joure loopt u langs het voetbalkunstgrasveld richting het hockeyveld.
Inrit naast Harddraversweg 95.

Of het Sportpark de Hege Simmerdyk volgen:

Info In totaal 46 keer tegen gespeeld, waarvan 21 gewonnen, 6 gelijk en 19 verloren. Er werd in totaal 242 keer gescoord, waarvan 130 maal door MHC Lemmer.

De laatste keer was op 21-9-2020:
Trimmers - JHC-Stix, score: 1 - 1 .