Introductie van sponsor Fysio Lemmer!

25-3 Nieuws

Welkom Fysio Lemmer als nieuwe sponsor!

Wij hebben Bob en Siegrid van Fysio Lemmer geïnterviewd. Zij zijn de eigenaren van onze nieuwe bordsponsor.

 

Vertel eens wat over Fysio Lemmer?

Wij hebben in januari 2023 de praktijk Fysio Kruithof overgenomen. Wij kennen elkaar van de Master opleiding Manuele Therapie en zo is het idee ontstaan om samen het avontuur aan de gaan om Fysio Lemmer te starten. 


Wat is jullie missie? 

Wij willen meer zijn dan een dorpspraktijk en vooral specialistische zorg leveren . We willen middenin de gemeenschap staan, en als sociaal betrokken partner samenwerken met andere Lemster bedrijven en organisaties.  Ons motto daarbij is: "Samen Gezondheid Bevorderen".

Welke specialismes kennen jullie?

Onze belangrijkste specialisme is manueel therapie. Zo hebben wij meerdere manueel therapeuten (3) in dienst waaronder 2 kinder-manueel therapeuten. Manuele therapie richt zich voornamelijk op spieren en gewrichtsproblematiek. Het is net wat meer dan wat een fysiotherapeut doet. Daarnaast zijn wij betrokken bij een hoofdpijn- en schoudernetwerk. Wij richten ons ook op kaakklachten. Ook hebben we een geriatrisch therapeut in opleiding die zich bezighoudt met onder andere valpreventie. Om zo de mensen weer in de juiste beweging te krijgen. Op onze website staan alles specialismes beschreven. (www.fysiolemmer.nl)


Wat zien jullie als ontwikkeling in de komende jaren?

Er zijn veel uitdagingen voor de toekomst, bijvoorbeeld bereikbaar houden van specialistische zorg in een tijd waar een grijze golf aankomt. Wij willen inzetten op de zorgvraag en preventie. Dus de zorg die nodig is, echt beschikbaar houden. Een voorbeeld van preventie is het bespreekbaar maken om te stoppen met roken in onze wachtkamer. Dit doen we in samenwerking met GGD en stoppen met roken coaches.

Waarom hebben jullie gekozen om onze hockeyclub te sponseren?

Wij houden van zinvolle ontmoetingen met sporters, sponsoren en andere betrokkenen. Op die manier ontstaat het gesprek over gezondheid. Wij vinden MHC Lemmer een positieve club met veel enthousiaste en sportieve leden, en vinden het belangrijk dat jullie uitdragen een rookvrije club te zijn. 


Bedankt en fijn dat jullie onze sponsor zijn!