IT Friese Meren is een nieuwe sponsor!

12-5 Nieuws

IT Friese Meren is een allround ICT-bedrijf uit Lemmer. Voor mensen met een bedrijf wellicht al een bekende naam, voor onze leden mogelijk een nieuwe naam. Ze namen contact met ons op en gaven aan graag sponsor te willen worden. Dat aanbod hebben we met beide handen aangenomen.

 

Introductie 

IT Friese Meren is een bedrijf van Martijn Postma uit Joure en Huite Jan Hak uit Lemmer. Ze kennen elkaar sinds de middelbare school en werken inmiddels al jaren samen. Samen zijn ze ijzersterk in een heel breed aanbod van ICT-diensten. ‘Wij helpen ondernemers met 24/7 bereikbaarheid, qua ICT en telefonie. Dit doen we door snelle en betrouwbare internetverbindingen, praktische telefoonoplossingen en een continue beschikbaarheid van gegevens te organiseren. Ook kunnen wij, indien gewenst, het complete automatiseringsplan uitvoeren en beheren. IT Friese Meren neemt alle zorgen uit handen. Daardoor kun je  als ondernemer je richten op je eigen onderneming zonder zorgen te hebben over de automatisering.’

 

Het kantoor zit aan de Roggemole 12b in Lemmer. Martijn en Huite Jan zijn ook vaak bij de klant te vinden. ‘Dat vinden we ook onze kracht, om met onze aanpak het heel persoonsgericht en bedrijfsgericht te maken’.

 

IT Friese Meren en hockey

Wij vinden sport en beweging erg belangrijk, daarnaast vinden we het ook belangrijk om de soms wat onderbelichte of kleinere verenigingen te steunen.


‘We vinden het belangrijk om zichtbaar te zijn in Lemmer. Dit doen we het liefst via sportieve of maatschappelijke activiteiten, o.a. ZKK-Lemmer en Stichting Oud Lemmer’.


Zelf zijn de heren geen hockeyers. Toch lijkt het ze het een aantrekkelijke sport: ‘we komen binnenkort kijken hoe het hier op een zaterdag of zondag gaat’. 

 

Meer informatie kun je vinden op www.itfm.nl

 

#itfm #itfriesemeren #lemmer #mhclemmer #24/7