Restaurant De Brekken = nieuwe sponsor

7-9 Nieuws

September 2021

 

Vanaf 1 september is Restaurant De Brekken sponsor van MHC Lemmer. Hier zijn we ontzettend blij mee. Het restaurant is in Lemmer en omstreken bekend als een plek met goed eten, goede porties en een gezellige sfeer. We zijn een gesprek aangegaan met Albert Hessels, de eigenaar.

 

Introductie

Op het watersportpark De Brekken is sinds jaar en dag een restaurant gevestigd. Sinds 2018 zijn Albert en zijn vrouw Lindsy. Ze hebben zoon Senna die de hotelschool volgt, hun zoon Sam voetbalt bij CVVO en dochter Fleur is vorig jaar gestart bij MHC Lemmer.

 

Ze zijn ervaren ondernemers en De Brekken is hun 10e horecabedrijf. Voorheen hebben ze zowel in Friesland, de Randstad en op Mallorca bedrijven gerund. Ze hebben in Lemmer gekozen voor focus op 1 ding, namelijk De Brekken. 

 

Ze voelen zich welkom in ons dorp. De scholen zijn goed, de mensen zijn aardig en de sport is goed geregeld. Kortom, ze voelen zich thuis!

 

Over het Restaurant De Brekken

Voorheen trok het restaurant veel Duitse gasten. In de afgelopen jaren is daar een regio-functie bij gekomen. Gasten komen van heinde en verre. Ook de Lemsters zijn vaak te vinden op de fijne plek naast het water. Dat heet ‘we gaan even naar De Brekken toe’.

 

Na een grote brand in 2019 is het restaurant omgetoverd tot een smaakvolle plek om zowel met kleine als grote groepen te lunchen en te dineren. Er is een uitgebreide kaart voor een hele avond lekker zitten en genieten. Ze gaan mee met horeca-ontwikkelingen: de lat wordt steeds hoger gelegd. 

 

De unieke kwaliteit in het restaurant is live muziek: de opzet is dat Albert iedere week zelf zingt en dat er iedere maand een band of een zanger optreedt. Afgelopen jaar is dit niet uit de verf gekomen door corona. 

 

Een goede plek

Dus De Brekken is een goede plek om als gast te komen. Ook voor een bijbaan in de horeca is dit een goede plek!

 

Meer informatie kun je vinden op www.debrekken.nl of op instagram via restaurant.debrekken.lemmer. O ja! er liggen enkele menukaarten in ons clubhuis, dan kom je voorbereid aan tafel.

 

#restaurant.debrekken.lemmer #alberto #mhclemmer