RIXT. als de mode-sponsor van MHC Lemmer

2-9 Nieuws

RIXT. (het puntje is in het logo een geel hartje) heeft een hele mooie winkel in Lemmer. Sinds mei van dit jaar is er ook op Ameland een boutique. Ameland is het eiland waar Rixt Heegsma, de eigenaar van RIXT, zelf al jaren komt. Nu zijn er dus twee plekken waar je de mooie kleding en accessoires kunt vinden.

 

Winkels en webshop

Waar de winkel van Rixt zit (Nieuwburen 4), was voorheen ‘het bakkertje’ gevestigd. Vervolgens is modezaak Zeels daar naartoe verhuisd na een mooie verbouwing. Vanaf 2018 is Rixt actief. Het gaat heel goed! De merken die ze voert zijn bijvoorbeeld 10 Days en By Bar. 

 

Daarnaast valt het op hoe goed de webshop loopt. Daar is ze zelf druk mee. Momenteel vindt er uitbreiding van het team plaats om aan de vraag te kunnen voldoen.

 

Rixt en MHC Lemmer

Rixt is zelf lid geweest bij MHC Lemmer. Ze woonde toen bij haar ouders, 1 adres verder op de Straatweg. Ook haar zusjes Jildou en Femke zijn lid geweest. Daarom vindt ze het extra leuk om nu sponsor te worden.

 

Meer informatie kun je vinden op www.rixtheegsma.nl, het allernieuwste is te zien en te volgen via Instagram @rixt.lemmer.ameland. O ja, de winkels zijn een bezoek meer dan waard!

 

#rixtheegsma #mhclemmer