Seizoensstart en spelregels corona

18-8 Nieuws

We zijn weer begonnen met het nieuwe Hockey seizoen! En we hopen op veel mooie wedstrijden en veel plezier.

Hieronder staan in het kort de basis corona spelregels die gelden op, en langs de velden en in ons clubhuis. Maar het belangrijkste van alles is dat je zelf je gezonde verstand gebruikt. De basisregels zoals we die kennen, zoals handen wassen en afstand houden, gelden voor iedereen, dus ook voor jou.

• Heb je klachten? Blijf thuis! Dus geen toegang bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen.
  • Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Houd voor en na het sporten, en tijdens rustmomenten 1,5 meter afstand.
  • Kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor de spelers.
  • In ons clubhuis kan alleen contactloos worden betaald.
  • Respecteer en volg de aanwijzingen van personeel / kantinedienst.
  • Volg altijd de aanwijzingen zoals looproutes en -instructies.
  • Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen.
  • Ons clubhuis is alleen toegankelijk voor WC-bezoek en om iets af te halen aan de bar. Er is geen gelegenheid om te zitten of om te blijven hangen.

Mogen we met elkaar in de auto stappen naar uitwedstrijden?
Het advies is om vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen wanneer je samen met personen van buiten je huishouden in een auto gaat zitten. We rekenen erop dat we dit samen kunnen oplossen.