Tickles op de stip, een introductie

10-12 Nieuws
De Gouden Hockeybal Challenge is nog in volle gang!
Het bedrijf Tickles kwam met dit mooie idee en in oktober zijn we met de challenge gestart.
Wat is Tickles eigenlijk voor een bedrijf? Hierbij een introductie:


Tickles op de stip


  • Wat doet jullie bedrijf?

Tickles is een full service E-commerce Bureau gevestigd in Lemmer.
In het kort: Wij bouwen vette webshops op basis van Magento. Waarom Magento? Dit is het grootste e-commerce platform ter wereld en is de standaard voor hoogwaardige webshops met complexe functionaliteiten. Onze kracht ligt bij de juiste mix van design en techniek.


  • Wie is de persoon achter het bedrijf?

Jens Kooijenga is in 2012 gestart met Tickles en heeft het bedrijf in de afgelopen zes jaar weten uit te bouwen tot een zeer succesvolle organisatie met enthousiaste mensen in zijn team! Het team is uitgegroeid tot 23 medewerkers, van developers en designers tot marketing en projectmanagers.


  • Waar ken je ons van?

Wellicht herken je ons van onze Gouden Pepernoot actie, twee jaar terug. Of onze feest actie van ons 5 jarige bestaan tijdens de Lemsterweek.

Maar we geven je graag een indruk van ons werk. Zo werken wij in de regio voor o.a. t’ Anker; Index Furniture; Buma Handel, maar ook voor het Dickens Festijn. Andere klanten die wij bedienen zijn o.a. VDT Automotive Products; Den Haag Marketing; ilovespeelgoed.nl; Olivier; Stone base; het Leger des Heils en nog veel meer. Nieuwsgierig? Volg ons op instagram of bezoek tickles.nl


  • Wat is de visie van uw bedrijf over uw markt of product/dienst?

Wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun onderneming. Door onze technische expertise zijn wij ervaren in het zo goed mogelijk afstemmen van bedrijfsprocessen met het e-commerce platform Magento. Door standaardisering; koppelingen en het automatiseren van processen ontstaat gemak en kan er tijd bespaart worden.


  • Wat is jullie binding met hockey?

Wij dragen de club graag een warm hart toe. Hockey is een fantastische sport dat niet alleen een sportieve uitdaging brengt, maar verbindt mensen nu en later. Voor jong en oud is het een fantastische plek van warmte en gezelligheid, waar wij als jong team graag bij betrokken zijn.


  • Wanneer kunnen we jullie zien bij MHC Lemmer?

Samen met MHC hebben we de Gouden Hockeybal Challenge bedacht. Tijdens de nieuwjaarsborrel op 12 januari 2019 zullen wij de bokaal overhandigen aan het team dat de meeste punten heeft gescoord. Verder sluiten wij graag aan bij de derde helft ;-)