Inloggen LISATeam

Contact
Club adres
MHC Lemmer
Straatweg 72a
Lemmer

Post adres
Barkentijn 70
8531 DA Lemmer
[email protected]

Social Media
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
SPONSORNIEUWS

Tickles op de stip, een introductie
 
10-12-2018  | 
De Gouden Hockeybal Challenge is nog in volle gang!
Het bedrijf Tickles kwam met dit mooie idee en in oktober zijn we met de challenge gestart.
Wat is Tickles eigenlijk voor een bedrijf? Hierbij een introductie:


Tickles op de stip


  • Wat doet jullie bedrijf?

Tickles is een full service E-commerce Bureau gevestigd in Lemmer.
In het kort: Wij bouwen vette webshops op basis van Magento. Waarom Magento? Dit is het grootste e-commerce platform ter wereld en is de standaard voor hoogwaardige webshops met complexe functionaliteiten. Onze kracht ligt bij de juiste mix van design en techniek.


  • Wie is de persoon achter het bedrijf?

Jens Kooijenga is in 2012 gestart met Tickles en heeft het bedrijf in de afgelopen zes jaar weten uit te bouwen tot een zeer succesvolle organisatie met enthousiaste mensen in zijn team! Het team is uitgegroeid tot 23 medewerkers, van developers en designers tot marketing en projectmanagers.


  • Waar ken je ons van?

Wellicht herken je ons van onze Gouden Pepernoot actie, twee jaar terug. Of onze feest actie van ons 5 jarige bestaan tijdens de Lemsterweek.

Maar we geven je graag een indruk van ons werk. Zo werken wij in de regio voor o.a. t’ Anker; Index Furniture; Buma Handel, maar ook voor het Dickens Festijn. Andere klanten die wij bedienen zijn o.a. VDT Automotive Products; Den Haag Marketing; ilovespeelgoed.nl; Olivier; Stone base; het Leger des Heils en nog veel meer. Nieuwsgierig? Volg ons op instagram of bezoek tickles.nl


  • Wat is de visie van uw bedrijf over uw markt of product/dienst?

Wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun onderneming. Door onze technische expertise zijn wij ervaren in het zo goed mogelijk afstemmen van bedrijfsprocessen met het e-commerce platform Magento. Door standaardisering; koppelingen en het automatiseren van processen ontstaat gemak en kan er tijd bespaart worden.


  • Wat is jullie binding met hockey?

Wij dragen de club graag een warm hart toe. Hockey is een fantastische sport dat niet alleen een sportieve uitdaging brengt, maar verbindt mensen nu en later. Voor jong en oud is het een fantastische plek van warmte en gezelligheid, waar wij als jong team graag bij betrokken zijn.


  • Wanneer kunnen we jullie zien bij MHC Lemmer?

Samen met MHC hebben we de Gouden Hockeybal Challenge bedacht. Tijdens de nieuwjaarsborrel op 12 januari 2019 zullen wij de bokaal overhandigen aan het team dat de meeste punten heeft gescoord. Verder sluiten wij graag aan bij de derde helft ;-)


 

Tickles challenge met Break Out & Rocda
 
6-12-2018  | 

Maandagavond was de volgende aflevering van de Gouden Hockeybal Challenge! Twee actieve sponsoren waren aanwezig en hebben een mooie score behaald. 


Break Out Sport's & Fashion heeft met 40 punten een nette score neergezet. Geen hockeyer in het team dus heel netjes. En een bijna-150 punten score met de gouden bal! Harry miste net....


Sponsor Rocda Vloerenservice BV van betonnen bedrijfsvloeren was als drietal met een score van 130 erg netjes bezig. Dochter Marrit is de eerste die scoorde met de gouden bal!


De foto's op Facebook spreken voor zich: het bleef nog lang onrustig op het veld.....

Komende vrijdag staan de volgende challenges van Tickles B.V.gepland.

 

Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland ledensponsoring
 
3-12-2018  | 

Ook dit jaar heeft de Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland weer een mooie sponsoractie. 


Als lid van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland kun je vijf euro uit de sponsorpot uitgeven aan de vereniging of stichting die je een warm hart toedraagt. Natuurlijk zeggen wij: die club kan (alleen maar) MHC Lemmer zijn!


Stemmen kan de hele maand december 2018 en de maand januari 2019, maximaal één stem per lid. Belangrijk is wel dat je klant én lid bent van de Rabobank van onze regio. 

Het werkt heel gemakkelijk, want je gaat naar de site: 
www.rabo.nl/sneek-zwf/ledensponsoring 
Ons nummer is RLS109.


Hiermee kunnen we de altijd noodzakelijke uitgaven wat makkelijker doen. Wie het kleine niet eert.....!


Namens alle leden van MHC Lemmer, alvast bedankt.
En natuurlijk tige dank voor de Rabobank!

 

 

Hulp gezocht voor het Dickens festijn!
 
29-11-2018  | 

Dickens festijn: verzoek hulp van stoere mensen!

Het weekend van 15 en 16 december is het Lemster Dickens Festijn. Daar zijn al heel wat enthousiaste mensen bij betrokken, ook leden van MHC Lemmer. De organisatie is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die rondom het festijn de handen uit de mouwen willen steken. Denk aan opbouwen en afbreken, hekkencontrole, catering, etc. 


Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je op via de website, je hulp wordt gewaardeerd!

https://www.lemsterdickensfestijn.nl/…/vrijwilli…/aanmelden/

 

Gouden Hockeybal Challenge
 
25-10-2018  | 

24 witte ballen

1 gouden bal

6 doelopeningen

 

…..dat is de Gouden Hockeybal Challenge van MHC Lemmer!

 

De Challenge is medio oktober gestart samen met onze sponsor Tickles en loopt tot eind van dit jaar. Bij de Nieuwjaarsborrel vindt de prijsuitreiking plaats.

 

De Challenge houdt in dat onze sponsoren elkaar uitdagen om zoveel mogelijk punten te scoren. Het scoren doen ze door middel van enkele gaten in een zeildoek dat voor het doel hangt. Ieder uitgedaagd team heeft  24 kansen + 1 gouden kans om zoveel mogelijk punten te scoren. De gouden bal verdubbelt de score. Alle scores worden via social media gedeeld. Ieder team kan ook weer andere teams challengen. Bij de Nieuwjaarsborrel krijgt de winnaar een schitterende prijs.

 

Dus zie je binnenkort wat onbekende mensen schieten op het doel, dan kunnen het zomaar onze sponsoren zijn. 

 

De challenge doen we in het voorjaar voor onze eigen teams.

 

#mhclemmer #tickles #challenge 

 

 

Mooie cadeau's bij onze sponsor 't Anker Wonen-Mode-Kado
 
6-5-2018  | 

Onze club heeft een aantal sponsoren die al jarenlang onze club steunen. 

We zetten hen in de komende maanden één voor één centraal via een kort interview.

We beginnen met ’t Anker, de lifestyle winkel.

 

Wat voor bedrijf hebben jullie?

Wij hebben een lifestyle winkel ’t Anker in het centrum van Lemmer. Mensen kunnen bij ons terecht voor meubels en woonaccessoires. Als mensen het leuk vinden geven we (klein) woonadvies. Daarnaast hebben we stijlvolle kleding. Een groot deel van ons assortiment staat tevens in een mooie webshop. Voor persoonlijk advies kun je het beste langskomen.

 

Wie is de persoon achter het winkel? 

Mijn man Frank en ik, Josine, hebben samen de winkel. Onze winkel zit al ongeveer 130 jaar in de familie. De winkel is met de jaren mee gegroeid; van slagerij via huishoudwinkel naar lifestyle.

 

Wat is de visie van jullie winkel?

Onze visie is het centraal stellen van de klant. We zijn heel erg gericht op klantvriendelijkheid. We proberen voor elke klant iets leuks te hebben en te maken. Klanten mogen gerust binnen lopen en rondkijken, om inspiratie op te doen en een praatje te maken.

 

Wat is jullie binding met hockey?

De kinderen Iris en Femke vinden het ontzettend leuk. Het is een hele sportieve sport en een gezellige club. Sportiviteit staat hoog in het vaandel. Een keertje verliezen hoort er ook bij. Dat spreekt mij aan.

 

Wanneer kunnen we je zien bij MHC Lemmer?

Elk weekend bijna. Veel vriendinnen van de kinderen zitten namelijk ook op hockey. Zo zijn we zomaar aangestoken met het hockeyvirus, bij MHC Lemmer.

 

Kijk eens in ’t Anker aan de Oudesluis 4-6 in Lemmer of op www.ankerlemmer.nl.
 
Hoofdsponsor
Statistieken
zaterdag 15 december 2018
Aantal leden (info) 202
Nu online
Leden met @ 99,0%
SMS Bereik (teams) 78,2%
Sponsoren

Mededelingen
Wedstrijden quicklinks
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 23% |week: %

Teams