SPONSORNIEUWS

Ernst & Young, nieuwe sponsor

16-1-2020  |

Het bedrijf Ernst & Young is sinds kort ook sponsor van onze club. Hieronder hun introductie!

Wie zijn jullie en wat voor bedrijf zijn jullie?

Mijn naam is André Wijnsma en ik werk bij EY. EY is een accountants- en adviesorganisatie, wat in Nederland al meer dan 135 jaar bestaat. We bedienen grote internationale (beursgenoteerde) ondernemingen, maar ook familiebedrijven, instellingen en start-ups. Wij zijn actief in verschillende sectoren, zoals Public, Health, Technology & Media, Consumer & Retail, Private Equity, Financial Services en Energy.

Wat onderscheidt jullie van andere vergelijkbare organisaties?

Van onze cliënten horen wij, dat we het onderscheid maken met de manier waarop onze mensen gemotiveerd zijn om gezamenlijk een uitdaging bij de client op te lossen, en dat wereldwijd. Want wij worden als meest global firm gezien van de Big 4. Wij werken van uit onze purpose 'Building a Better Working World', om actief een bijdrage te leveren aan een beter werkende wereld.

Wat is de reden dat je sponsor bent geworden?

Onze dochter Janine is al langere tijd lid van MHC Lemmer en heeft samen met haar teamgenoten erg veel plezier in het hockey spel. Mijn vrouw Nienke is ook actief op verschillende momenten op de club en bij de barcommissie. En onze buurman Bram is penningmeester van de vereniging :-).

Wanneer kunnen we je op het veld tegenkomen?

In ieder geval bij de meeste thuiswedstrijden (en bij uitwedstrijden als we ingedeeld zijn om te rijden) van Janine, en wellicht in de toekomst vaker bij sponsorbijeenkomsten en clubactiviteiten.

Voor welk diensten/adviezen kunnen MHC Lemmer-leden contact met jullie opnemen?

Wij leveren vele diensten aan onze cliënten op het gebied van accountancy, tax, transacties en consulting, waarvoor ik graag verwijs naar onze vernieuwde website www.ey.nl.

Nieuwe sponsor Sinnergie

14-1-2020  |

Het bedrijf Sinnergie is sinds de herfst van 2019 ook sponsor van onze club. Hieronder hun introductie!

Wie zijn jullie en wat voor bedrijf zijn jullie?

Wij zijn Sinnergie B.V. Wij ontwerpen en installeren zonnepaneel-installaties voor particulieren en bedrijven. Daarnaast installeren we sinds kort ook laadpalen voor de elektrische auto.

Wat onderscheidt jullie van andere vergelijkbare organisaties?

Wij willen ons onderscheiden met een eerlijk en goed advies en vervolgens het leveren van een kwalitatief goede installatie die voldoet aan alle wettelijke normeringen. Wij doen deze werkzaamheden met eigen montageploegen. Daarnaast vinden we het persoonlijke contact met onze klanten ontzettend belangrijk.

Wat is de reden dat je sponsor bent geworden?

Wij hebben een aantal goede klanten die lid zijn bij MHC Lemmer en daarnaast willen we op deze manier ons steentje bijdragen aan sportief Lemmer. Wij willen een duurzame uitstraling, en wat is er duurzamer dan sporten in een gezonde buitenomgeving?

Wanneer kunnen we je op het veld tegenkomen?

Momenteel helaas te weinig, wellicht in de toekomst. Mochten de kinderen in de toekomst graag willen hockeyen, dan is dat het moment, anders wellicht bij een gezellige dag voor de gehele vereniging.

Welk advies heb je voor MHC Lemmer-leden qua zonne-energie?

Mocht je interesse hebben in zonnepanelen en/of een laadpaal. Neem dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij leggen je alles uit!

Kijk voor meer informatie op www.sinnergie.nl of bel 0514-593329.

Blooming, nieuwe sponsor MHC Lemmer

9-12-2019  |

Met Bloomingnl een kleurrijke sponsor erbij!

Sinds de zomer van dit jaar is het bedrijf Blooming sponsor van de club. Tijd voor een introductie!

Wie zijn de personen achter jullie bedrijf?
Wij zijn Peter en Femmie van der Sluis-Boersma. We werken al lang samen als ondernemers. Onze dochter Maritt zit op hockey sinds 1,5 jaar. Onze zoon Joritt voetbalt bij CVVO.

Wat voor bedrijf hebben jullie?
Eigenlijk zijn het drie bedrijven:
1. Blooming is een bedrijf dat in staat is om een sfeerbeleving te creëren voor interieurs, bedrijven en evenementen. Dit doen we door in totaalconcepten te denken, waarbij we o.a. gebruik maken van unieke natuurlijke materialen, bloemen en planten.
2. We versterken dit met de kracht van fotografie, dat heet Blooming Image.
3. Folkk is iets heel anders: dit is een evenementlocatie in het centrum van Lemmer. Een unieke plek in een voormalige kerk voor trainingen, brainstormsessies en bijzondere events.

Wat is jullie binding met hockey?
Wat ons aanspreekt is dat hockey een buitensport is, met een heel sterk sociaal samenspel. Ook het ‘in weer en wind’ spreekt ons aan, want kinderen krijgen daar doorzettingsvermogen van. Buiten zijn, met elkaar. En Maritt vindt de sport gewoon erg leuk.

Wanneer kunnen we je zien bij MHC Lemmer?
Elke vrijdagmiddag bij de training en bij de vrijdagmiddagborrel. En natuurlijk zaterdag met de wedstrijden.

Kijk voor sfeerbeelden op www.blooming.nl en www.folkk.nl

zondag 19 januari 2020