Inloggen LISATeam

Contact
Club adres
MHC Lemmer
Straatweg 72a
Lemmer

Post adres
Swalp 15
8532 CC Lemmer
[email protected]

Social Media
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

Nieuwe spelregel junioren, hoog aannemen.
 
13-7-2018  | 

Junioren (vanaf de D-jeugd) mogen vanaf komend seizoen de bal ook hoog aannemen. Tot dit seizoen was het voor de jeugd wel toegestaan de bal hoog te spelen, maar niet boven de schouder aan te raken. Dat werd bestraft met een vrije slag voor de tegenstander en bij hengelen met een gele kaart.


Aannemen van de bal boven de schouders is bij de senioren al jarenlang gemeengoed. Ook internationaal is het bij jeugdwedstrijden toegestaan een bal hoog met de stick te spelen. De KNHB was eerder van mening dat deze regel tot eventueel gevaarlijke situaties zou kunnen leiden bij de junioren.


Omdat de hoge bal in alle junioren-categorieën mag worden gespeeld en er goede ervaringen zijn opgedaan bij de senioren, wijzigt de KNHB haar standpunt met ingang van het nieuwe seizoen, zegt Leon Rutten, manager Competitiezaken en Arbitrage. ‘We zien dat bij de senioren het spelen van de bal boven de schouder amper gevaarlijke situaties oplevert. Daarnaast verwachten we dat de jeugd ook beter leert om een hoge bal technisch goed te ontvangen. We zien die leercurve ook bij senioren.’


Voor de Jongste Jeugd blijft gelden dat de bal niet hoger dan kniehoogte mag worden gespeeld, anders volgt een vrije slag voor de tegenstander.

 

Start nieuwe seizoen
 
10-7-2018  | 

Startdatum competitie

De meeste teams zullen zaterdag 8 of zondag 9 september beginnen met de competitie. Een enkel team zal al zaterdag 1 september beginnen.

Trainingen zomervakantie

Maandag 27 augustus
1800-1900 Meiden B1 – Mix B1
1900-2000 Meiden A1 – Mix A1

Woensdag 29 augustus
1800-1900 Mix D1 – Mix D2
1900-2000 Meiden C1 – Meiden C2

Vanaf 3 september starten de normale trainingen. Trainingsschema komt zo spoedig mogelijk in Lisa/website.

4 september 1930-2030 Coachavond

Fijne vakantie
TC
 

Dames 1 zoekt talent!
 
23-5-2018  | 

DAMES 1 ZOEKT TALENT!Na twee leuke seizoenen gedraaid te hebben zijn we nu op zoek naar extra verstrekking voor ons team. 


Een paar extra speelsters die zin hebben om lekker te spelen in een enthousiast team! 
We trainen iedere vrijdag (en eventueel woensdags) en op zondag spelen we een wedstrijd. Ook ideaal voor studenten, die in het weekend thuis komen. Ben je iemand die kan hockeyen (of dat wil leren) en hou je van een teamsport? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Ben jij of ken jij iemand die het leuk lijkt om bij ons te spelen mail dan: [email protected] Groetjes Dames 1 en hopelijk tot op het hockeyveld!

 
Hoofdsponsor
Statistieken
maandag 16 juli 2018
Aantal leden (info) 193
Nu online
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 78,2%
Sponsoren

Mededelingen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %