Swalp 15

TECHNISCHE COMMISSIE

data zaaltrainingen

4-1-2018  |

Hieronder wat punten voor de komende periode, betreft trainingen, zaalperiode en midwintercompetitie.

Trainingen:

• We trainen vanaf week 49 en 50 (vanaf 4 dec) nog 1 keer in de week. Dit is voor de elftallen op maandag normale tijd, behalve het MD1, die stemmen dit af met hun trainster Eline van Asch. De jongste jeugd traint alleen op vrijdag. Week 51 en 52 is er geen training tenzij met trainer anders wordt afgesproken.
  • In 2018 starten de starten de trainingen zoals hierboven aangegeven vanaf week 2, dus ook 1 keer in de week.
  • De jongste jeugd traint week 49 en 50 en vanaf week 2, alleen op vrijdag.
  • Dit schema duurt tot nadere berichten.
  • Dit alles voor zolang het weer de trainingen toelaat! Hou je whatsapp groep en de website in de gaten.
  • Voorlopig even geen keeperstrainingen, deze starten op aangeven van Loes Bakker.

Zaalperiode:

• MHC Lemmer doet niet mee met de KNHB zaalcompetitie omdat dit veel tijd en organisatie kost. De ervaring heeft ons geleerd dat kinderen die niet in de zaal hebben gehockeyd een achterstand hebben opgelopen na de winterstop. Daarom geven wij sinds een aantal jaar een "eigen invulling” aan de zaalperiode. We trainen veelal in de Hege Fonnen en spelen in en tegen Emmeloord partijtjes.
  • Vanaf zondag 14 januari 2018 gaan we weer 6 zondagen de zaal in. Gezien de opkomst afgelopen jaren ligt de nadruk in Lemmer op trainen van de jongste jeugd. In Emmeloord zullen we enkele wedstrijden spelen. (LET OP: hier zit 1 zaterdag tussen.) Zie de schema’s en noteer wanneer je waar moet zijn.
  • Zaalhockey is een technische sport en daarom een zeer leerzaam spelletje. Let op: zaalschoenen zijn zeer aan te raden. Dit zijn schoenen met een ouderwetse gele zool, die piept. Andere gymschoenen glijden weg waardoor je verschrikkelijk slecht speelt en makkelijk blessures oploopt.

woensdag 24 januari 2018