EVENEMENTEN

Nieuwjaarsborrel 12 januari 2019 @clubhuis MHCL

13-12-2018  |

Om het nieuwe jaar ook feestelijk in te luiden en eenieder een gelukkig nieuwjaar te wensen, willen we graag zaterdag 12 januari 2019 met elkaar het glas heffen en indien het weer het toelaat een hockeywedstrijd spelen.

Ook zal de traditionele 'hondenbak' weer uitgereikt worden aan een vrijwilliger die zich met hart en ziel inzet voor onze mooie hockeyclub. En wordt een trofee uitgereikt aan de winnaar van de Gouden Hockeybal Challenge, een uitdagend initiatief van onze sponsor Tickles i.s.m. de sponsorcommissie.

Vanaf 15.00 uur is er de mogelijkheid om vanaf de D-elftallen voor ieder die wil, spontaan een wedstrijd te spelen. Ter plekke zullen er teams worden gemaakt al naar gelang het aantal spelers.

Vanaf 16.00 uur is de gl├╝hwein warm en zorgen we voor een warme hap.

Er staan in 2019 weer heel wat evenementen op de planning bij onze mooie hockeyclub. Dit soort evenementen kan niet plaatsvinden zonder jullie aanwezigheid, dus we hopen iedereen ook zaterdag de 12ete zien in het clubhuis.

Namens de feestcommissie alvast hele fijne feestdagen, gezond en sportief het nieuwe jaar in en tot 12 januari 2019!

zaterdag 15 december 2018