Inloggen LISATeam

Contact
Clubadres
MHC Lemmer
Straatweg 72a
Lemmer

Postadres
Steenloper 47
8532 BK Lemmer
[email protected]

Social Media
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

Let's Stick Together
 
30-3-2020  | 

Let’s Stick Together!

 

Nu we (nagenoeg) allemaal vanuit een andere situatie werken en sporten, hebben we twee opkikkers voor onze leden om het clubgevoel te behouden.

 

1.      Let’s Stick Together: alle leden hebben twee stickers ontvangen in de brievenbus! Deze zijn dit weekend rondgebracht, op veilige afstand. PS: mocht je de stickers niet hebben, stuur een mailtje naar [email protected]

2.      Hockey Thuis: de KNHB en Hockey.nl hebben enkele leuke oefeningen om thuis te doen. Ze zijn te vinden via deze links:

o    Dit is de link naar de KNHB oefenfilmpjes op het YT kanaal: https://www.youtube.com/ channel/UC_ BWXefInkTSYFdsTYySQCg

o    Leuke uitdagende oefeningen met Marc Jansen: https://hockey.nl/nieuws/de- sport/zo-blijf-je-thuis-fit- training-1-sprint-bal-en- burpee/

 

 

Sportvelden De Fryske Marren gesloten
 
25-3-2020  | 
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van de overheid, heeft de Fryske Marren besloten de sportvelden per direct volledig te sluiten. 

Het betreden van het sportpark en de velden is dus vanaf heden verboden.

Wij doen een vriendelijk doch dringend verzoek aan onze leden en ouders van onze leden dit besluit te respecteren en na te leven.

Succes met het thuiswerken, thuisleren en hopelijk tot snel!
 

Update: Afgelastingen hockeycompetitie en -trainingen t/m 6 april, overige activiteiten tot 1 juni
 
24-3-2020  | 
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid.

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.

MHC Lemmer volgt ook het advies om ook alle trainingen af te lasten

 
Hoofdsponsor
Statistieken
dinsdag 31 maart 2020
Aantal leden (info) 191
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 78,0%
Sponsoren
Vandaag jarig
Rianne de Jong

Mededelingen
Wedstrijden quicklinks
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 19% |week: %

Teams