ALGEMEEN

Bril gevonden!

25-5-2020  |
Er is vorige week een bril gevonden. Wie heeft er nu wat z'n zicht verloren?
De bril is in het clubhuis op te halen op een training moment. De trainers kunnen de deur voor je open doen.

Nu gratis open training voor alle kinderen uit groep 5,6,7 & 8

15-5-2020  |

Zin om lekker buiten te sporten? Vanaf deze week open trainingen bij MHC Lemmer! Kom gezellig langs en doe mee.

Woensdagmiddag (groep 5 & 6) van 14:45 tot 15:45

Vrijdagmiddag (groep 7 & 8) van 14:45 tot 15:45

Ben je klaar met zwemles en mag je een sport kiezen? Wil je graag een stoere teamsport beoefenen en coole tricks & skills doen?

En voor iedereen die als gevolg van de corona-maatregelen nog niet mag of kan sporten organiseert MHC Lemmer extra trainingen. Wij zorgen voor alle materialen!

Kom gratis trainen en neem je vrienden & vriendinnen mee!

Laat wel even weten dat je komt en geef je nu op via [email protected]

Spelplezier, sportiviteit, uitdaging, leuke activiteiten & gezelligheid op het veld (en straks ook weer in het clubhuis)

Update: Afgelastingen hockeycompetitie en -trainingen t/m 28 april, overige activiteiten tot 1 juni

31-3-2020  |
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid.

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat tot en met 28 april.

MHC Lemmer volgt ook het advies om ook alle trainingen af te lasten

Sportvelden De Fryske Marren gesloten

25-3-2020  |
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van de overheid, heeft de Fryske Marren besloten de sportvelden per direct volledig te sluiten.

Het betreden van het sportpark en de velden is dus vanaf heden verboden.

Wij doen een vriendelijk doch dringend verzoek aan onze leden en ouders van onze leden dit besluit te respecteren en na te leven.

Succes met het thuiswerken, thuisleren en hopelijk tot snel!

vrijdag 29 mei 2020