Onze sponsor Total Beauty Skin is vernieuwd!

26-2 Nieuws

Vernieuwd Total Beauty Skin opent 3 maart deuren

LEMMER - Total Beauty Skin tilt vanaf 3 maart, wanneer de deuren weer open mogen, huidverbetering naar een hoger niveau. De schoonheidssalon aan het Van Rijgersmapark gaat werken met de huidscan: een programma dat de conditie van de huid nauwkeurig in kaart brengt. Met de scan en een gerichte behandeling op huidverbetering, werkt Total Beauty Skin met zorg aan een stralende, gezonde huid van iedere klant. 

 

Vernieuwde schoonheidsbehandelingen en -producten

Bij de focus op huidverbetering hoort een nieuw aanbod in behandelingen en producten. Total Beauty Skin werkte al met producten van Murad, daar is Priori aan toegevoegd. "Beide merken bieden huidverbeterende lijnen voor een gezonde, stralende huid. De producten zijn effectief bij acné, een droge huid, rimpels of een rode huid in het gezicht. En ze bieden goede lijnen voor mensen zonder huidproblemen, die hun huid mooi en gezond willen houden”, zegt Ilona Bouwman van Total Beauty Skin. 

 

"In de watten gelegd worden, hoort er altijd bij”

De weg naar een verbeterde, gezonde huid is per persoon anders. Na de huidscan kijkt Total Beauty Skin samen met de klant welke behandeling en producten helpen om de huid stralend en gezond te krijgen of te houden. De nieuwe koers betekent niet dat een behandeling minder ontspannen is: "Een massage, persoonlijke aandacht, thee of een smoothie tussendoor horen er gewoon bij.”

 

Salon en website tijdens lockdown aangepast aan nieuwe koers

Al sinds december is de salon gesloten vanwege de lockdown. Een periode waarin vooral de klanten gemist worden. Ilona Bouwman en haar team hebben niet stilgezeten en hebben de inrichting en uitstraling van de salon aangepakt. De website totalbeautyskin.nl is vernieuwd: de nieuwe behandelingen zijn online te boeken en de webshop is flink uitgebreid. 

 

Total Beauty Skin al 11 jaar in ontwikkeling

Total Beauty Skin viert deze maand haar 11-jarige bestaan. "Bijzonder om bij stil te staan. Ik begon met een salon aan huis”, vertelt Ilona. Inmiddels is de salon gevestigd in het Van Rijgersmapark en uitgebreid met collega’s Heidi en Merel. Nu zoeken we nieuwe specialisten die ons team willen versterken.” Ilona, Heidi en Merel kunnen niet wachten de eerste mensen weer in de stoel te ontvangen. "Wat zijn wij blij dat we 3 maart weer open gaan!” 

 

Kijk voor meer informatie op www.totalbeautyskin.nl of volg Total Beauty Skin op Facebook en Instagram.