Brandstof voor MHC Lemmer van BOL | van Staveren

9-11 Nieuws

Vanaf deze herfst is het bedrijf BOL | van Staveren een nieuwe sponsor. De kans is groot dat je dit bedrijf niet kent. Daarom hierbij een introductie. Welkom bij MHC Lemmer!

 

De toelichting op het bedrijf wordt gedaan door Kees Vermaas. Hij werkt als planner bij BOL | van Staveren, is vader van Marit en Ninthe Vermaas. Hij is heel actief altijd en dit jaar  als coach van de MC1.

 

Wat voor bedrijf is BOL | van Staveren?

Het is eigenlijk een jong bedrijf met 135 ervaring. Op 1 januari 2019 zijn we ontstaan door het samen gaan van de groothandels activiteiten van BOL Dronten en Van Staveren Emmeloord. Wij zijn een groothandel voor brandstof, olie en propaan. Wij bezorgen autobrandstof bij de Tank-S locaties aan de Melkweg Lemmer en de Lemstervaart, maar ook bij Enjoy sailing, watersportcentrum De Brekken, BK Noptrans. We leveren brandstof aan boeren en transportbedrijven in de omgeving van Lemmer. Verder zijn wij actief in geheel Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. De directeur Jan-Sipke Hulzinga, hij is een echte Lemster.  Dus het kon niet uitblijven dat hij, naast de clubs in Dronten en Emmeloord, ook MHC Lemmer een warm hart toedraagt in de vorm van de sponsoring.

 

Sinds begin november 2020 hangt het opvallende geel/blauwe sponsorbord aan de rechterzijde van het veld. En de volgende keer dat je tankt aan de Melkweg, weet je waar de brandstof vandaan komt!