Urban hockey
11-5-2019 |

We willen jullie van harte uitnodigen om bij de gratis urban hockey scholing aanwezig te zijn die door de KNHB wordt gegeven in Emmeloord (zie bijlage voor meer informatie).

Daarnaast zijn jullie van harte uitgenodigd op zondag 7 juli van 11.00-12.30 uur voor een clinic. We hopen dat jullie jeugdleden en trainers enthousiast zijn hierbij aanwezig te zijn.

Samen met Carrefour (Welzijnsgroep Noordoostpolder) en HC De Meeuwen organiseert de KNHB een bijscholing Urban Hockey voor beweeg- en buurtsportcoaches, vakleerkrachten lichamelijke opvoeding en trainers die op school of in de wijk actief zijn. Door het deelnemen aan deze scholing worden de deelnemers in staat gesteld om hockey op een stoere en toegankelijke wijze te introduceren bij hun doelgroepen.

Meer informatie over de scholing en de achterliggende gedachten treft u aan in de bijlage.

Concreet

Wat:                    Urban Hockey scholing

Wanneer:           Woensdag 22 mei, 18.30-21.00 uur

Waar:                  Pannakooi bij het Zuyderzeelyceum, Prof. ter Veenstraat 6, 8302 GC Emmeloord

Voor wie:            Beweegcoaches, buurtsportcoaches, LO docenten, vakleerkrachten, trainers

Benodigdheden: Sportieve kleding en schoeisel. Voor een Urban stick en bal wordt gezorgd.

Docent:               Boukje Smeets, HAN docent & KNHB expert Urban Hockey

U kunt zich voor deze scholing opgeven door vóór maandag 13 mei een mail te sturen aan ondergetekende, [email protected]

Met vriendelijke groet,

Gabrielle van Doorn