Belangrijke data activiteiten/feestcommissie
10-2-2019 |

Zaterdag 9 maart start de competitie weer lekker buiten.

Dat betekent niet alleen hockeyen, maar ook tijd voor ontspanning, feestjes en andere activiteiten.

De enquête is door velen van jullie ingevuld met goede feedback en ideeën waar we wat mee kunnen. Heel hartelijk dank daarvoor!!

Een aantal activiteiten werden veelvuldig genoemd en aan die vraag willen we graag voldoen.

Zet een groot kruis in je agenda op de volgende data want dan ben je natuurlijk van de partij op de club!

Zaterdag 16 maart houden we weer een gezellige familiebingo voor jong en oud waarbij je prachtige prijzen kunt winnen. Vanaf 17.00 uur gaan we draaien, dus zorg dat je erbij bent.

Zaterdag 13 april is er op veler verzoek een echte Pubquiz!! Tijdens deze quiz komen allerlei vragen aan bod in diverse categorieën. Denk aan een combinatie van triviant, de slimste mens, weet ik veel en natuurlijk de Top 2000 quiz. Voor de winnaar is er een spectaculaire prijs, dus we zien je graag 13 april in ons mooie clubhuis.

Zaterdag 22 juni is de afsluitende familiedag met dit jaar als thema: Het ‘foute toernooi’

Vul zelf maar in hoe ‘fout’ jouw team kan komen. Er is nu al genoeg ‘fouts’ te koop i.v.m. carnaval, dus stel alvast je team samen en bedenk een passende outfit.

Een gezellig feestje en/of activiteit kan niet zonder jullie aanwezigheid, dus we zien jullie heel graag op deze data in het clubhuis of op het veld.

Details over de activiteiten volgen nog, hou daarvoor de site en/of onze social media in de gaten.

zondag 21 april 2019