Mooie cadeau's bij onze sponsor 't Anker Wonen-Mode-Kado
6-5-2018 |

Onze club heeft een aantal sponsoren die al jarenlang onze club steunen.

We zetten hen in de komende maanden één voor één centraal via een kort interview.

We beginnen met ’t Anker, de lifestyle winkel.

Wat voor bedrijf hebben jullie?

Wij hebben een lifestyle winkel ’t Anker in het centrum van Lemmer. Mensen kunnen bij ons terecht voor meubels en woonaccessoires. Als mensen het leuk vinden geven we (klein) woonadvies. Daarnaast hebben we stijlvolle kleding. Een groot deel van ons assortiment staat tevens in een mooie webshop. Voor persoonlijk advies kun je het beste langskomen.

Wie is de persoon achter het winkel?

Mijn man Frank en ik, Josine, hebben samen de winkel. Onze winkel zit al ongeveer 130 jaar in de familie. De winkel is met de jaren mee gegroeid; van slagerij via huishoudwinkel naar lifestyle.

Wat is de visie van jullie winkel?

Onze visie is het centraal stellen van de klant. We zijn heel erg gericht op klantvriendelijkheid. We proberen voor elke klant iets leuks te hebben en te maken. Klanten mogen gerust binnen lopen en rondkijken, om inspiratie op te doen en een praatje te maken.

Wat is jullie binding met hockey?

De kinderen Iris en Femke vinden het ontzettend leuk. Het is een hele sportieve sport en een gezellige club. Sportiviteit staat hoog in het vaandel. Een keertje verliezen hoort er ook bij. Dat spreekt mij aan.

Wanneer kunnen we je zien bij MHC Lemmer?

Elk weekend bijna. Veel vriendinnen van de kinderen zitten namelijk ook op hockey. Zo zijn we zomaar aangestoken met het hockeyvirus, bij MHC Lemmer.

Kijk eens in ’t Anker aan de Oudesluis 4-6 in Lemmer of op www.ankerlemmer.nl.

zaterdag 17 november 2018