Swalp 15
8532 CC Lemmer

a.s. zaterdag Nieuwjaarsborrel!
10-1-2018 |

Om het nieuwe jaar ook feestelijk in te luiden en eenieder een gelukkig nieuwjaar te wensen, willen we graag a.s. zaterdag 13 januari 2018met elkaar het glas heffen en indien het weer het toelaat een hockeywedstrijd spelen.

Ook zal de traditionele 'hondenbak' weer uitgereikt worden aan een vrijwilliger die zich met hart en ziel inzet voor onze mooie hockeyclub.

Vanaf 15.00 uur is er de mogelijkheid om vanaf de D-elftallen voor ieder die wil, spontaan een wedstrijd te spelen. Ter plekke zullen er teams worden gemaakt al naar gelang het aantal spelers.

Vanaf 16.00 uur is de gl├╝hwein warm en zetten we de bakplaat aan.

Er staat in 2018 weer heel wat op de planning, denk aan een Spaanse avond, wijnproeverij en voor de jeugd een onvervalste bingomiddag. Dit soort evenementen kan niet zonder jullie aanwezigheid, dus we hopen iedereen a.s. zaterdag te zien in het clubhuis.

woensdag 24 januari 2018