Swalp 15
8532 CC Lemmer

Welkom bij MHC Lemmer, (Mixed Hockey Club Lemmer)

Als je dit leest heb je je waarschijnlijk afgevraagd of hockey een leuke sport voor jou zou kunnen zijn. Dat is natuurlijk lastig te bepalen als je het nog nooit hebt gedaan. Daarom is het mogelijk drie keer mee te trainen bij een team met jouw leeftijdsgenoten. Je kunt even een mail sturen naar [email protected] of Margot Smand bellen op 06-48462016 om te vragen welke trainingstijdstippen voor jou van toepassing zijn (ook voor volwassenen). Op de club hebben we voor die eerste keren een stick voor je te leen. Wel is het handig als je sportkleren en sportschoenen aandoet en een bitje indoet. Na die drie keer willen we graag weten of je lid wordt of niet.

Graag willen je op voorhand informeren over het reilen en zeilen bij de club zodat jij en je ouders weten waar jullie aan toe zijn, mocht je beslissen om lid te worden.
Hockey is een team sport. Dit betekent dat je, nadat je je hebt opgegeven (aanmeldformulier staat op site, wel nog uitprinten, tekenen en sturen naar het daar genoemde adres ivm automatische incasso), door de ons in een team wordt ingedeeld waarmee je eerst ongeveer een half jaar mee traint. Als je dan echt wedstrijden gaat spelen heb je een officieel clubtenue nodig, te koop bij Break Out in Lemmer. We kunnen je niet op voorhand zeggen in welk team je wordt ingedeeld. Het is ook niet zo dat dit elk jaar hetzelfde blijft. Elk jaar vinden er verschuivingen plaats binnen teams door de wisselende leeftijdscategorieën. We zullen altijd proberen zo veel mogelijk rekening te houden met waar jouw vriendjes en/of vriendinnetjes spelen.

Naast het feit dat je elke week 1 of 2 keer training hebt, heb je in de weekenden, buiten de vakanties om, veelal op zaterdag een wedstrijd, de ene week in Lemmer, de andere keer "uit” (dat is bij een andere club). Mocht je nog een andere sport doen, of mocht je veel weekenden weg zijn, dan is de vraag of het mogelijk is dit met hockey te combineren. Het is voor jou en je teamgenoten natuurlijk veel leuker als iedereen er zoveel mogelijk is, zodat je als team samen beter wordt. Ook voor je ouders zal er wat veranderen. Alle ouders worden via de website en mail ingedeeld om te rijden. Ook wordt er geregeld een beroep op je vader of moeder gedaan om even te helpen achter de bar op het moment dat jij "thuis” een wedstrijd speelt. Ze kunnen jou zien spelen en schenken ondertussen ook koffie en thee in voor de andere ouders en maken de limonade klaar voor jouw team voor na de wedstrijd. Overigens hebben we geen volwassen competitie, hiervoor is met diverse verenigingen in de regio een maandagavondcompetitie opgericht. Bel Margot Smand voor meer informatie of mail [email protected].

MHC Lemmer is een enthousiaste vereniging die draait op vrijwilligers. Maar we zijn altijd op zoek naar nog meer ouders die het leuk lijkt iets te doen binnen de vereniging zoals bijvoorbeeld een team coachen, een team begeleiden (spelenderwijs fluiten), onderhoud van het clubhuis, materiaal voorziening, training geven, gastman/vrouw zijn op de club voor een zaterdagochtend of middag, de website onderhouden, feesten organiseren, sponsoren vinden of zelf sponsor worden etc. We horen heel graag wat jou leuk lijkt om te doen!

Bel of mail ons en tot ziens op ons hockey veld!!

Je kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier om je direct aan te melden.

Contributie per jaar:

Jeugdlid: F-jes (7 jaar of jonger) € 90,-
Jeugdlid: E of D (8 t/m 11 jaar) € 165,-
Jeugdlid: C t/m A (12 jaar of ouder) € 180,-
Seniorenlid: € 190,-

Voor de indeling bij de jeugd is de leeftijd op 1 oktober van het lopende seizoen bepalend.

Inschrijvingsformulier MHC Lemmer

Persoonlijk